Pages

Friday, August 7, 2009


salam wbt...
semalam seharian aku di lab.no..no..no..acually dah berminggu aku melepak dan menapakkan diri kat lab...hahahah..cume smalam bersemangat sket wat kejer2 lab..digest, distilled, n titrate protein...well nak cari crude protein pellet ikan untuk bandingkan ngan dak2 masternyer keje..hukhukhuk.. tapi at the end, aku stress sendiri sb the analisis done was a failure bile result dari data terkumpul jauh sma sekali dari jangkaan...huhuhuk...dah seteress....kukukuku(~~,)

skang ni musim influenzaA h1n1..@ selsema babi...puh..puh..puh...mintak jauh dari mender2 mengerikan mcm tu.... skang jer dah 12 kematian... paling sedih bile budak kecik n ibu yg baru lepas bersalin tu meniggal...tersentuh asa hati..tu lah manusia...degil!keras kepala!kerek n berlagak pandai!!! Allah dah state dlam QUran..menantang tu HARAM!!!HARAM k!!! siap Najis berat tu!!!NAJIS!!!!! apa lagi yg MANUSIA ni tak paham2 hah? nak sampai semua org mati baru nak bertindak ker?hah?!!!! huhuhuhu..kan tak pasal2 dah emo...hukhukhuk...moga2 semua akn berubah menjadi lebih bak dan selamat.... so sekarang juga menjadi musim bertopeng sampai mask2 kat farmasi dah habis!!!! dasat betul...UMT pn dah ada yg kene quarantin... dak2 opis pun pakai mask... n sehubungan dengan perkara itu, aku pun kena pakai gak..kukukuku('~~.')

owh.. sok ada exam...hurm..,malsnya nak gi...masuk ni dah 3x dapat exam ni... yg pes time adik temankan..yg 2nd tak gi sb terlupa n tak minat..kukuku;o yg ni..huh...ntah la...cam mals jer...hahaha.. tapi kene gi...nnti mak marah... huhuhuhu.... dah seharian..bosan lak tu.... ntah dapat ntah tdk... SPA tu cume satu propaganda jerk.... slagi takde kabel sebeso2 kabel..jgn haraplah dapat masuk.... ntoh le...give up aku kekadang ngan mender2 nih.... dah banyak kali kene kan... mungkin bukan rezeki kot..huhuhuhu("<) lai frust biler tak dapt post pegawai perikanan yg iterview hari tu...huhuhuhu..

hurm..hari tu gi jejalan kat karnival fesyen,ttc pas balik kejer..sb asa bowing duk umah.. dalam kepala ni nak beli blaus...hahahah...skali mahal seh... usha2 jer la dulu.kihkihkih... ada gak beg sling yg cantik aku berkenan...no brand..like i care about brand..hahahaha.... tapi disebbkan mmg niat nak usha2 jerkan... tapi sampai skang tebyang2 beg sling tu..maklumlah..aku tak pandai pakai handbeg..im not that "ladies" thing i guest...hikhikhik(^^P) last2, aku beli cincin silver bermata 1 ni ngan die... sepasang k... kukukuku.... cantik tak? hahahah.selepas di pujuk uncle cina tu dapatlah harga yg diinginkan...murah jer!!!kahkahkah(^^D) alah membeli..menag memakai kan(^^,)

so..tu jer kot nak cerita wat masa nih...nnti kalau ada idea aku dtg sini lagi k...
adios...salam...(^<^)


2 comments:

Princess Liyana said...

Huhuhu..cantik cincin tu..sepasang gitu..uhuhu;)

pakai tau mask..tu utk protection tau!;)yana pn pakai..hihi

cahaya said...

kihkhkih..cantik ke?besh..besh...cayang yana..kukukuku(^^p)

hahaha..pakai jgn tak pakai,,,nanti kena hn1 menangis tak berlagu lah...