Pages

Tuesday, August 11, 2009

KeBluRan Yang melAmPau 2

BismIllah.....
hari ni aku asa aku ngarut semacam jer... ntah apa2 yang aku buat pun aku tak tahu..selain basuh alat radas... yang lain2 semuanya mcm mengarut semacam jer..huhuhuhu...ntah pape jer... nak menangis pun ada asa... masa berlalu pergi tanpa ada isinya...huhuhuhu...

hari ni aku tertinggal kunci kereta kat umah pas balik time lunch tadi...best tak? so,,nak balik mcmna petang ni akan dipikirkan....hahahah... bengong jer asa...(^^p)

smalam ngah rancak2 bermsg ngan F..tetiber jer terasa hati ngan kata2 die lagi..pedas giler seh ayat die bagi..mmg terkedu giler aku time tu..tetiber aku terpikir..apa beza die dengan N biler die cakap mcm tu kat aku... mmg terkedu giler aku...sedaya upaya tahan diri jgn nangis nih..almaklumlah..cukuplah sehari jer mata aku bengkak... baru jer nak sembuh...tapi gugur juga... huhuhuhu.."kememeh" betul aku ni kan... takleh terasa sket..takleh marah sket...takleh tensen siket... asyik nak nangis jer..kukukuku(~~') tapi mmg pedas lah kata2 die tuh... cedih aser...huhuhuh..sampai hati die cakap mcm tu kat aku..mcmlah aku ske sgt jadi mcm tu..mcmlah aku mintak semua tu jadi kat aku... die ingat best sgt ke jadi aku nih!!!!ingat senang ke? huhuhu...susah tau tak!!susah!! siksa sgt2!!!!! terlalu dan teramat siksa.....bukan senang jadi aku... bukan semudah yang mulut org dok kata itu ini... aku pun tak mintak jadi semua nih.... aku tak mintak...kalau aku di beri peluang untuk mengulang masa... aku tak mau lalui semua ni...aku benar2 tak mau.... die cakap senang2 jer... sedih sgt hati aku.... kata2 mcm tu keluar dari mulut die... serius... wat aku terkedu sgt... huhuhuhu (:_<

esok..moga2 jadilah aku nak basuh tangki ... dah lah nak dekat2 puasa nih... kalau makin dibiarkan mau pas raya baru aku gosok tangki tuh...n boleh dikatakan time tuh dah berlumut gaban lah tangki2 tuh... hahahah (^^p).. berusaha! berusaha! huhuhuhu...

owh..balik nih nak gi pasar malam....nak gi ngorat..kukukuku..nak beli apa pun tak tau nih...tak kire...tak kire....nak gi gok...kukukuku(^^P)


2 comments:

Princess Liyana said...

huhu g psr mlm bli ayam percik!nyum2..

dear, jgnla nngis..nnti tk comel tau;)huhuhu

cahaya said...

kalaU dah Comel, Nangis Pun comel Gak!!!
kukukukuku...(baca dalam nada kerek K?kikikiki)