Pages

Saturday, August 22, 2009

cik Su Atau Cik Ngah?keKeLirUan Yg menGada2..


khaMis Yg lalu, along dh selamat melahirkan seorg PutRa yg sanGT lah comelnyer.... geram jer aku....tetiber tringin sesangat nak pUnya baby sendiri..hukhukhuk.... nama belum ada lagi,,,along n abg long belum Pk kan lagi..n AbgLong Baru jer stuDy buKu nama2 anak smalam...hahaha...

so wat masa skarg kitorg panGgil Die "baby" jer... berat dalam 3kilo lebih...laHIr Pada 20ogos 2009 jam 815 pgi secara normal... tak banyak nangis pun... malm2 pun tak meragam...diam jer..baik betOl... nak ke buKa mata tu pUnya lah malas... arini cukup umur die 3 hari,,time kitorg bgn sahur die pun cibuk gak Bangun...terkebil2..hikhikhikhik...

seLamat dtg kedunia baru anak sedara ku...kukuku..cam tak caya jer ada anak sedara...

owh..disebbkan dah ada anak sedara..panggilan di rumah mula berubah...mak mula membahasakan dirinya "tokmak" aku plak panggIl mak "mak nenek"...hahahah..punyalah mak marah...hihihihi..abah plak jadi "tok abah"..kukuku..cam kelakar je kan.. adik plak dah jadi "paksu"...cam tak sesuai jer... aku?hahaha..kekeliruan yang mengada2 telah terjadi... mak bahasakan aku "makngah"...eeeeiiii...tak maulah...dah lah i ni "cik" lagi...kekekeke... so aku membahasakan diri aku "cik su"!!!! hahaha..mak kata mengada2... dh kalau angah tu wat la cara angah,,,, tapi aku taknak gak..panggil "cikngah"?eeiiiii...cam tak best jer,..., di sebbkan aku anak bongsu perempuan... so kene gak panggil aku "ciksu"....tak mau jadi "cik ngah" gak!!!! kukukuku... best ada baby kat umah...tak pasal2 sumer org cakap pelat... cam tak sekolah plak...wakakakaka...

oklah,nanti aku akan update lagi cerita tentang si putera hati baru family ISMANINA ni yerk....

5 comments:

Princess Liyana said...

comelllllllnyeeerrrrrrrrrrr;)huhu

IrinaSairah said...

olo..olo..tembamnya itu budak....geram nih..harap2 baby i pun bam bam macam tuh..hehehe...tahniah...

cahaya said...

Princess Liyana: huhuhu..tula..asa nak gigit jer budak nih!!

IrinaSairah: kukuku..ha a,,,tembam tol...tapi masuk umur 3 hari dah kecut..kukuku

Anonymous said...

eeeeeeeeee nomelnya...nk kiss jer rasa..muah3X. Bilalh i nk mcm tu etek..tlg..tlg..

Princess Liyana said...

ish dear..jgn gegettt...abesla nnti..ahaks..