Pages

Thursday, September 10, 2009

tak besTnya Hari ni...

huhuhuhu...
sangat2 tak best hari ni...
sangat2 tak best hari ni...

pagi tadi cam ok lagi..
tetibe pegawai inventori dtg menyibuk kat hatcheri..
nak apa ntah...
aku wat die tak wujud langsung depan aku..
zalim?
ha a...sangat zalim...dan jahat..
tapi maaf...
dari aku wat dosa lebih teruk..baik aku wat die tak wujud depan aku...
tak wujud langsung ok!!!!
gangguan emosi dan mental sgt dengan kewujudan die!!!!!!!!!!!
seteresssssssssss!!!!!!!!

hari ni...
rasa tak sedap badan...
malam tadi takleh tido....
seb baik tak muntah2....
tapi takleh tido...
sangat mengantuk...sangat penat....sangat letih......
pinggang asa cam nak patah....
kepala asa berat...
perut terasa pedih yang amat sangat.....
huh..sindrom nak dtg bulan ni wat aku tersiksa sgt2....
mOod mmg Down giler....
silap r sape cari pasal.....
seteresssssssssssssssssssssssssssss!!!!!!!!!!!!!!!

skang nih...
ngah gado ngan en.pesona...
benci....
benci.....
benci!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

huhuhuhu...
tak best nya rasa hari ni...
sangat2 tak best rasa hari ni...
rasa cam nak nangis sangat2....
nak nangis sangat2....
sangat2 nak nangis....
huhuhuhuhuhu....

tak best...
tak best....
huhuhuhuhuhu

2 comments:

Princess Liyana said...

dear, cheer up ok?::)dah dh..tkmo sedih..be happy..huhu

cahaya said...

hiks...yes dear...