Pages

Monday, September 14, 2009

0199336136-NO.Yang meNaKutkan!!!

0199336136
aku tak tahu ni no. saper..but he claim to know me so well..
name die pun aku tak tahu sape..
die bahasakan diri as "abe".... abe apa aku tak tahu...
mula2 dulu die hatar msg lebih kurang awal tahun kot..aku pun tak berapa ingat...
mula2 aku ingat org salah nom..so i ignore him...tapi days by days..takkan asyik slah hantar msg jer kot..satu hari
pat lima nam kali....
rasa suspicious yg tinggi membuatkan aku membalas satu msg die bile die ul amemanggil aku "nurul"..
tapi msg yang dibals sgt lah karut mengarut....yang aku tak tahu nak baca dan fahami mcmna...
dialek kelantan dan terengganu yg di campur aduk mcm bahasa siam menambahkan tensen au biler dapat msg dari die...
die tak kacau aku sorg...malahan een turut menjadi mangsa..tapi tak sekerap aku...
sejak tu tak pernah sekali pun aku bals msg die..lagi pun aku tak faham msg die tu..nak balas watpe...
hari demi hari...bermacm2 msg die hantar...
kadang2 yang mmg mengarut dan karut...akhirnya everytime naik no die aku terus delete sume msg2 die tanpa
membacanya..
dalam sebulan dua die diam sekejap...
tapi sejak akhir2 ni..die muncul lagi dengan versi yang lebih mengarut dan lebih berani...!!!
dah berani kol aku tgh2 malam buta time org nyenyak tido....
dah berani hantar msg2 yang bukan2 dan kadang2 berbaur lucah!!!!
yang nih biler dapat...asa cam nak menangis jer....seb sangat menakutkan ok...sgt2 menakutkan...huhuhuhu
dahlah die berlagak mcm sgt kenal aku...siyus menakutkan....huhuhuhu
aku mengadu kat en.pesona... biler die kol mamat nih..mamt nih tak angkat n antar msg yang lebih mengarut
kat en.pesona... pastu mamat nih semakin kerap mengganggu ketenteraman hidup aku dengan msg yg ntah apa2...
kata kakzan n en.pesona..wat repot polis je kalau dah melampau sgt..
yelah..sampai hantar2 msg2 bebaur lucah... siyus...sangat mengerikan ok!!!!sangat2!!!!!
aku rasa mamt nih technician YORK yg dtg baiki chiller aritu... sb he claim to know me n een...
malahan selepas aku kenal dengan technician tu lah aku dan een di ganggu...
tak faham...siyus aku tak faham kenapa ada org se-physco ni....!!!!! no.tel aku die dapat atas urusan rasmi baiki
chiller tu..n i never thought it would end up lke this....
siriusly..mamt nih sangat menakutkan aku...
mungkin kalau dah tak tahan sgt..aku akan wat repot polis...
sound like ridiculous kan...tapi ia terlalu menakutkan di ganggu Physco mcm tu...huhuhuhu


5 comments:

Princess Liyana said...

report je polis. org psycho cmni, kita tak tau apa yg dia boleh buat..jgn delete sume msg dia..tunjuk as bukti..take good care dear :D

nizamsani said...

wuih.bahaya ni.

cahaya said...

lIyana:ala dear..dah delete sumer msg2 die..panjang2 sgt..makan space lah..lagi pun menakutkan jer nak simpan msg2 die...huhuhu

nizamsani:mmg bahaya..takut gak kalau terserempak tapi i tak kenal..pastu follow balik umah ke..wargh!!!gerun2...

Princess Liyana said...

next time, simpan tu bukti tu..ha pstu dh byk2. g report polis..biar pdn muka dia..ahaks :P

cahaya said...

Liyana:hiks,,,yes boss!!pasni kenalah simpan nak taknak...hukhukhuk