Pages

Thursday, July 30, 2009

malam ni aku tido ngan die...

tadi lepas habis watu keje..aku termenung di meja wahidah..sambil memekupkan muka di meja..tetibe rasa sebal dalam hati memuncak2...taknak balik umah sewa...rasa mcm nak gi jauh jer..tapi tak tau nak kemana...walapupun esok aku akan ke kuantan..ntah kenapa hilang rasa excited nak gi tgk harry potter;the half blood prince tu...huhuhu...puas aku meneluh dan terus mengeluh....mungkin apa yg aku bualkan dgn een meragut terus rasa tenang dan kegembiraan dlm hati ku....apa yg een cakap masih terngiang2 dlm kepala aku nih..apa yg die kata ada benar dan salahnya...tak..bukan salah..cuma kurang tepat...hurm..mungkin....

walaupun setelah berbual dengan mr.f...hati ku tetap tak tennag..malahan membuat aku bertambah tertekan...rasa mcm nak menangis jer bila perasaan mcm ni menghimpit hati aku...aku abaikan dengan sibukkan diri ngan ntah apa2 kejer pun tak tahu...

dalam kul 5lebih...die masukke ke bilik..melihat aku yg termenung sana termenung sini, die ajak aku pulang...dan melawa aku untuk kerumahnya...katanya:Tue..tido dumoh r malam ni...dakyoh tido sorg..dok dumoh pun tak wat mender gok..." berkali aku menolak.."ala...tak maulah..malulah..yatikan pemalu..sambil tersengih2 penuh kepoyoan...tapi, setelah puas di tolak akhirya aku bersetuju juga...die follow aku ke rumah...untuk aku mandi n bersiap amik baju tido...

so sekarang ni aku kat rumah die lah...ngah landing atas katil die...skang ni pun ngah online pakai laptop die...hahahah...die baru pas mandi...wangi..asa nak peluk2 jer die...hahahaha...katil die best..besar...hahahah..puas bergolehk nih...owh..die ajak aku pi giant..nak dating kat sana...nilah pes time aku dtg tido umah die..huhuhu..suspen...suspen..malu2 pun ada...hahahah..poyo jer...gatal sgt nk ikut tadi..wat2 malu plak!!!huhuhuhu

oklah..stakat ni jer lah laporan aku dari umah si die...nak smayang isyak jap..pastu nak gi giant...gi dating plak...hahahah...cam tak caya jer mlm ni aku tido umah die...


ini lah die yang aku maksudkan...kuikuikuikui..ibu mengandung ketiga di akuatrop...diam tak diam dah hampir 3 tahun kenl die...die cam kakak aku...banyak mende aku ngadu kat die..n slalu gok kena beleber ngan die...hahaha..malahan die slalu kata aku ni"senget" hahahah..sb kdg2 terlalu kebudak2kn...

4 comments:

Princess Liyana said...

huhu suspen guna perkataan dia..igt sape plak..buah hati ke..kiki..mesti bestkan ada kenal someone cm dia..;)

azuan said...

hu3..
dah agak pengakhiran mesti macam nie..

StingRay said...

ok....aku pun nak wangi-wangi lah.



ha ha ha ha

cahaya said...

Princess Liyana:hahaha..dear!!pk apa nih?hahaha...

azuan:hehehhe..jgn kecewa...

StingRay: kuikuikui...awatnya?hahahah