Pages

Saturday, December 20, 2008

DBC 3656

hihihihiks...penatnyer basuh keter arini..aktiviti biasa aku bile hujung minggu ni (tupun kalau aku ada mood)tapi aku jadi puas hati biler aku basuh keter sendiri even kudrat aku tak la seberapa kan...tapi,bler tgk keter berkilat atas usaha sendiri...(^__^)hurm..punyalah lama kereta ni tak berbasuh..dari banjir hari tu aku tak penah lagi menyental keter aku nih...aku biarkan hujan jer yang cuci...tapi bile aku telek2 balik keter aku..huuu,,,mcm dah berdaki semacam jer...so..aku decide untuk cuci kereta aku hari ni...dulu, x aku slalu pesan "cuci ati2..jgn ganas2...tgn "..." lembut...nanti luka2 lagi..."hurm...sambil2 cuci tu tringat plak kat die...hihihis....setelah puas aku menyental seluruh bahagian viva kesayangan aku nih,aku berus plak tayar die..mak aih..berlumpur nyer..aku berus2 lagi..."adui..cakitnyer...tgn aku terguris lagi..."huhuhu...

dulu, ada skali,aku baru jer lepas basuh kereta...teiber ada tapak tangan menempek kat atas cerin keter aku..punyalah aku nak marah!!!apa lagi..aku sound direct jer lah "saper punya tangan yang gatal sangat nih!?"kebetulan budak2 sambilan lalu...n...n.....upa2nya si maskrider yang gi tepek tangan die kat situ!!!!!!geramnya aku!!!!!apalagi...aku watlah muka SKM aku...huh...tapi..tu semua citer lama...heheheh...yang terpahat indah dalam ingatan...

well..apapun..keter dahsiap basuh..dah siap vacum,dah siap keringkan..nak wax...tapi tak larat dah...next time lah pulak aku wax.....so...tu lah aktiviti aku di pagi hari sabtu yang indah...hehehe..

2 comments:

Topeng Perak said...

tgn awk luke & tguris lg..??nmpknye awk btul2 xtau sjauh mn kkuatan kulit awk..kalo kulit lmbut jgn wat kasar2, nnti luke..tp msti awk akn tnya sy balik 'kalo wat lmbut2, abis bile nk tanggal lumpur2 yg mlekat kt keter tu??"..kn?..sy akn tsnyum dl mmula..n akn cube bg idea..mmmm..blh wat agak ganaz, tp bak kate org, jgn berkayak menentang arus tnpa pendayung, nnti diri sdiri yg keletihan..bmksud,jgn g sental tmpat2 yg blh mlukakn kulit tgn awk tu...

nk bg tgn@diri wat keje, tgk kkuatan pd tgn tu tau..=)

-bayangku adalah bayangmu-

tOyO said...

mesti lawa cop tgn tue..ala2 bodyglove..:P