Pages

Saturday, January 17, 2009

aku peMInat sO7

waktu sekolah dulu aku suka lagu "dan" ..pastu aku suka plak lagu "bila Kau tak Disamping Ku" sb ada org penah tak suwat cinta bawah meja aku n bagi lagu tu kat aku..sampai skang aku tak tahu suwat tu dari saper...pastu..aku asa aku suker sume lagu2 dari album s07 nih..mmg suker r..pastu aku asa aku tersuka kat "duta" vokalis s07 tuh..kuikuikui..aku asa di etu kiut miut jerk!hehehehe...waktu aku blajar.aku cuber dapatkan album2 s07 yg aku minat zaman dedulu kala...aku tak jumpa 1st album, cumer bebarapa albu jer yg aku dapat kumpul...hurm..nak dijadikan citer..duniakan dah maju...huhuhu...tape ni lelamer..die berabuk..n lelamer..lagu2 yg yg lekat kat tape itam ni..makin osak bunyinyer..mcm dgr ayam jantan pencen menyanyi....huhuhuhu..aku cube cari cd2 lagu die..tapi susah ngat nak dapat..kat tengganu nih mmg mimpi r nak jumpa...atau aku yg sebenarnya tak pnjang langkah untuk cari...huhuhu...so..kecewa sgt2..especially lagu2 dalam album "shiela on7 -07 des"..aku mmg suker bangat sih lagu2 nya...enak didengari...bikin hati aku senang...kuikuikuikui...tapi..sushnyer nak cari cd so7 yg lelama nih..huhuhu...

owh..album baru so7-meneNTUkan Arah..not bad lagu2 dalam nih...lagu Betapa n yang terLewatKAh slalu jer berkumandang dalam hot fm..kalau dgr full album..dari 10 aku bleh bagi 10 r sb aku peminat so7!!!kuikuikui...taklah..dari 10 aku 7...lagu "Jalan Keluar" pun best gak.."mudah saja" pun tak kurang hebatnya...ayatnya ringan dan bersahaja...maybe sb tu aku ske layan lagu2 s07...album ori ni mAskrider bagi kat aku..hehehe...mekasih ya pak...kuikuikuikuidie bagi time die tuwun tengganu ari tu..makasih lagi ya pak...heheheh(^__~)

so...korg enjoylah dgr lagu so7 k...

the end...

4 comments:

Sang Asura said...

Salam Cahaya...

Blh pinjam CD tu???

aKu..DiA...kAmU said...

Sejak dari saat aku kenal siti nurhaliza i become 1 of her big fans! Suma kaset dari album 1st aku kumpul! Fanatik giler...siap simpan poster ngan gambar2 buat scrap book...tp kini suma dah hilang...huuuhuuuhu...oppss...sori ek citer ni pasal SO7 ek??? kui..kui..kui..

tOyO said...

x penah pun beli cd lagu ori utk diri sendiri..hadiah utk org ada lar..ntah..sbb leh donlod mls nk beli..x menyokong industri muzik langsung..hehehe..

cahaya said...

a.D.K : dulu minat gak mokcik siti tuh...tapi kejap jer lah...tak taulah asa die tu biase jer..hehehe

toyo: makasih...makasih...makasih...