Pages

Wednesday, January 7, 2009

aku bagai KucIng


aku asa kan..kan..kan..aku ni mcm kucing...kenapa?hurm..kenapa erk..sebab aku ni manja mcm kuCing kot..kuikuikui..kucing ni kan kalau di belai..di manja..mmg lentok r gua cakap kat lu...aku asa aku pun mcm tu jUga kot..kalaU ada Yg manjakan aku..aku mulalah..cair gak..tapi..leh beku balik r...n kucing memilih org untuk bermanja..aku asa..aku asa..akupun mcm tu juga..kuikuikui..pilih yg penyayang jer..hehehe..kucing kalau gurau suker gigit2...aku?aku mmg hobi gigit org nih...so..ada persamaan tak?kuikuikui...

aku asa aku bagai kuCing sb aku ni kalau tiDo..mcm Kucing la..susah Nak bangun sebenrnya..tapi Mudah sngt Terkejut...dengar tapak kaki pun aku leh terkejut..tapi kalau org kejut..aku mmg malas nak bangun..mcm kucing...makin kiter suwuh die bgn..makin die layan tido..siap golek2 lagi...mcm tu juga lah aku...aku slalu bgn awal..biler org dah stat ngaji untuk azan subuh,mata aku ni dah celik..tapi aku tutup balik..tarik simut kelubung atas katil..org azan..aku bgn jap..abis azan..aku tido balik..berpindah ke bucu katil..agak2 dlm 10-15minit aku bgn smayang..pas smayang..aku tido balik kat sejadah aku..sampai aku asa nak bgn..kan..kucing gitu..kan?kan?kan?
biler dah siap mandi..aku akan termenung lu kat hujung katil..ntah apa yang aku menungkan pun aku tak tahu...dah siap2 pakai baju..aku termenung lagi..tgk muka kat cermin jap..eh..tetiber pikiran aku melayang ntah kemana...dah siap sumer2, wat air.minum sambil termenung lagi..tau2 dah nak dekat kul8..hadoi...jgn lah merah lagi punch kad aku...huhuhuk...slalu gitu..bgnlah seawal mana skalipun, aku tetap akan lambat...aku cuba buang tebiat nih..tapi cucah nyerk....cucah!cucah!!!!!huhuhu...
bile dah punch kad,aku park keter kat tempat biasa walaupun port lain2..hurm..aku layan lu lagu 1,2,3,4,5,6 round lu..baru aku masuk opis..hahaha..buwuk giler prangai kan...
heh..aku rasa aku ni bagai kucing..pemalas...manja...pemalas...hehehehe..
miiioooow.....(@@P)

6 comments:

tOyO said...

ish3..actly bile tempat keje kite dekat..jln kaki leh smpi..semua feel2 di atas akan dtg tanpa diundang..cume len versi jela..sbb..aku pun penah alami mende y sama gak dulu2..kuikuikui..cuma aku xdela mcm kucing..;P

Sang Asura said...

Salam cahaya...

awk ejek sy cm ciput eh??? awk pnah tgk ciput potong keter lancer GT 2.0 yg pd ketike itu pd klajuan 200km/jam x???? dgn slamber jek sy dpt potong & tinggalkn keter tu lebih kurang 20 tiang letrik..mesti mamat tu akn jual keter die nnt & nekad xnaek keter lg..believe me!!!! hehe...

eh2...dh lari tajuk ni..mmm np awk ckp kucing tu mnja???smua kucing xmanja tau awk. nk tau kucing ape?? kucing hutan xmanja pun wak..lg nk mkn org ade la...mmm...awk bukn mnja cm kucing,..tp mnja cm _ _ _ _. hehe..isikn tempt kosong dgn jwpn yg ssuai...slamat mncube...

awk rs awk pmalas ke??sy rs la kn..emmm.......to be continue..bsaba yek..(^_*)

cahaya said...

toyo:dulu mmg abg malas nak dtg kejer apa?kuikuikui

cahaya said...

sang asura:terimalah kenyataan seadanya..kalau dah ceciput tu..ceciput juga...bersabarla yerk...wakakakak(@@p)

aKu..DiA...kAmU said...

Kucing!!! Sy alergic ngan haiwan berbulu ni...hahahaaa...

cahaya said...

aku..dia..kamu..:eh..alaaaa..kenapa alergi nih?ish..ish..ish...tapi..kan..tap kan...saya tak berbulu la wak...wakakakaka