Pages

Sunday, May 24, 2009

waHHH..sekSinYa....

kihkihkih :P...amacam...tajuk post kali nih..menarik tak?hehehehe...post ni khas untuk mereka yang berminat jer.yang tak berminat tak payah baca sampai habis eh...toLong TutUp cecepat....

penah tak Korg tGk lelaKI n KorG rasa.."ish..seksinya mamat Nih!!!????"penah tak?penah tak? tipu lah kalau cakap tak...ap yang seksinya?lelaki pun seksi ke?..hehehehe..jgn korg tak tahu...lelaki sebenarny ada sifat2 seksi yg kadang dorg tahu..n kadang tak tahu...ataupun purak2 tak tahu...semunya dalam kategori yg lebih kurg sama jer.... tau tak
 kat mana seksinya lelaki nih? ok..jom roll ke bawah(^^P)

LelAki iTu seksi...
-pada kata2nya...
(yang tersipu2 malu..atau yang terlalu bersahaja..tapi masih berlapis bile berkata2...)
-pada jelingannYa..
(lirik matanya yg kadang2 mendebarkan jiwa...membuatkan die begitu seksi!!!!)
- gaya ketawanya...
(ada gaya ketawa lelaki yg Seksi..kerana ketawanya tidak dibuat2...ataupun tidak melampau...bersahaja..tapi seksi!!!!!)
-pada susuk tubuhnya...
(Tak perlu ada six pad untuk kelihatan seksi..malahan tidak semua perempuan menyukai lelaki yg pnya six pad nih...ada sesetengah wanita lebih menyukai bile lelaki itu mempunyai sedikit perut....hah!!tapi jgn boncet!!!!sedikit perut menyebabkan lelaki itu nampak seksi!!!!!betul..tak tipu....)
- pada tangannYa!!
weh..tgn lelaki mmg seksi...betul!!!!paling seksi biler dorg ngah wat kejer..pastu kuar plak urat2 kat tgn..mak aih...geramNYa!!!!!!geramNya!!!!!!rasa cam nak gigit jerk!!!!!takpun biler tgk tgn lelaki yg jari2 die tu montok2!!!aloooo...comelnyer!!!!!!!macam hotdog!!!goreng pom sedap...heeee....sekaligus menyebabkan tgn die kelihatan begitu seksi....dari dulu..aku rasa ske sgt perati tangan org nih....kihkihkih...tak kiralah pempuan ke laki....seksi seh....
- pada giginYa...
(seksi bile tgK gigi lelaki putih Tau..tak kisahlah kalau gigi berlapis ke..agak kedepan ke..or what so ever..tapi biler gigi Bersih...sekali senyum..mak aih...cayaq hati cheq nih!!!)
-pada Kulitnya..
("hitam manis..hitam manis..yang hitam manis..pandang tak jemu..pandang tak jemu...yang itam manis,pandang tak jemu...." mungkin ini berbeza mengikut taste masing2..tapi pada aku...yang berkulit gelap ni kadang2 kelihatan seksi...tapi ..tgk gak r gelap tahap mana...hikhikhikhik....bukan yg berkulit cerah ni tak seksi..ish...bukan..bukan..kadang2 yang berkulit cerah ni pun kelihatan seksi gak..lagilah kalau dorg pakai pakaian yg lebih gelap...menyerlahkan lagi kecerahan tuh...mau tak terlopong tgk?tul tak?tul tak?apapun itu semua bergantung pada taste masing2....)
-susuk tubuh..
(kalau perempuan sentiasa di katakan seksi sb susuk tubuh..begitu juga ngan lelaki..takperlu pun ada body yg solid molid...kalau kurus pun seksi apa..kalau berisi sikit pun seksi apa?well..its depends on your own taste....)
-dadanya??
(hahahaha..mmg betul!!!dada lelaki mmg seksi...yg bidang seluas sawah kat kedah tuh...kihkihki...ye lar..dada kalau dah bidang mau tak seksi dik oi...seksi...betul....kihkihkih...yang menjalan mendada nih..tolong lah kontrol2 sket eh...kang ada plak yang pengsan tgk korg..kihkihkih..)
-belakangnYa...
(penah tak korg perati belakang lelaki betul2?penah tak?penah tak?hikhikhik..meh nak gitau...kalau korg tgk bebetul ..pasti akan terdetik dalam hati korg..."seksi tol bdn mamat nih..."heh..walaupun bukan itu version aku...version aku hanya Miss enDryeni jer yang tahu..wakakakaka...so...cuber2lah tgk belakang ayah korg ke..abg ke..kekash hati ker..tapi yg pakai baju tau..yang tak pakai baju tu mmg kompem lah seksi....)
-lelaki itu sendiri...
ada ssetengah lelaki itu mmg seksi....untuk bermacam2 sebab yang kadang2 tak larat nak listkan..atau pun kerana sebb yang tak dapat di expalinkan...dah seksi..nak wat ganer kan...begitu lah lebih kurangnya...hehehehe...

so..setakat ni jer lah..cerita tetang keseksian seorang lelaki...kihkihkihkih(^^P)

p/s:model2 hebat alaf ini...sowi menginterframekan korg dalam blog nih..hehehe

2 comments:

Princess Liyana said...

hehehe...yana tk penah plk tgk btol2 kesexyan mereka..tp yana suka tgk gigi JK..huhu

cahaya said...

Princess Liyana: wohohoho..keseksian JK adalah pada gigInye eh?kuikuikuikui(^^p)