Pages

Sunday, May 10, 2009

Org laiN nak KaweN aku Yg berdDeBor???

malam tadi pi umah mili..nak pi berlatih makeup kan die...huhuhuh...die mintak aku makeup kan die malam nikah nanti..haduih.....aku dah berdebar semacam nih nak makeup kan die..almaklumlah...malam penting tu beb!kang kalau jadi cam hantu mcmna? kalau tak cantik...tak naik seri...mcmna? aku dah risau nih...nak tolak..kesian plak kat die...saper nak makeupkan die nanti... haduih.... bukan apa kan..muka aku sendiri pun boleh kira baper kali sangatlah merasa olesan makeup....stakat layan bedak ngan lipbalm jer...ni nak makeup kan pengantin..alamak..kes berat..kes berat.....nak make up penganti bukan stakat nak cantik d pandang...tapi kena cantik juga dalam gambar....supaya naik seri pengantin...haduih...mana aku nak dapatkan semua tu...kerja2 mak andam pun tak pernah apply lagi ni...khusus pun tak penah ikut...ish..ish..berdebar dah nih....

yg palg best...alat2 make up pun bukannya aku ada sgt pun...hahahah..setakat
maskara, blusher n lipsik maybeline yg kluangman belikan...eyeshadow 4 kaler yg along hadiahkan...bedak compact tu mmg adalah kan..loose
powder, foundation,eyeliner,n mender2 lain untuk make up mana aku ada...huhuhuhu...kes berat..kes berat....

org lain yg nak kawen..aku plak yang sakit kepala pikir...nak mencantikkan member aku yg mmg dah azalinya cantik ni.....huhuhuhuhu..kang terhuduh disebabkan makeup aku kang..lagi naya....tak bleh...tak bleh....mungkin aku kena tanya pendapat member2 opis yg ske bermakeup nih..huhuhuh...berat..berat....moga2 bertambah2 cantiklah member aku nanti.....amin...('~~,)

p/s: tadi pi amik baju songket ijau yg aku hantar bulan lepas...baju pengapit aku nanti...tapi yg frusnya...baju tu dijahit besar...arghhhhh!!!!aku tensen betul kalau hantar baju selain dari kat kakyati..mesti baju tu jadi lain...tensen..tensen...!!!!('~~_)

3 comments:

Sang Asura said...

Salam Cahaya...

Dh lame sy nk msuk ruangan blok awk,..mmm awk kn org yg cntik,..msti awk pndai mekap muke org jgk..hehehe...

Aku... Dia... Kamu.. said...

X per..xper..nanti bile tiba giliran kamu yg kawin....biar kawan2 kamu pulak yg sakit kepala ek! hoyeeee!!!

cahaya said...

aku..Dia..Kamu..:hahah..tiem tu dorg dah pening ngan baby dorg jerk..(^^P)