Pages

Saturday, October 3, 2009

(~~")

kenapa harI ni Hotfm asyik pasaNg laGU cinta yaNg menDayu2?
keNaPa semUa laGu wat Aku trIngat Kat Die?
kenapa perlu die Yg aku pK kan seTiap Kali LagU cinTa berkumandaNg?
kenapa Tak Boleh BerhenTi Pk pasaL die?

semaKin kIta cuba UnTuk melUpakan seseOrg..
kenaPa SemakIn kIta MenGinGatI die?
adaKah Aku TerLalu mencuBa HinGga MenYIksa Diri sendirI?

jalanI seAdaNya...
Itu yanG sepapTutNya kan?
Hurm(~~")

~~jika benar Cinta Itu Buta..BUtakah Mataku..berKali terLuka Masih Jua Ku menUnggu..ap Yang ku Ingin cuma kejUjUran dalam PerHubuNgan...~~


3 comments:

Pocket said...

err,
kalau nak melupaka seseorang,
sila buat yang tertulis disini:D
HowToForgetAnEx

(Pocket google jer poonnn)
tp somehow langkah ke tiga tu berkesan, :D

Princess Liyana said...

alaaahai..sedihnya baca..dear, memang bkn senang nak melupakan, hmmm tp kalau btol2 tlh nekad, mesti akan kuat automatic..alaaahai...

cahaya said...

Pocket:yeker?nnti cahay google kat situ tgk.(^^,) thanks en.pocket(^^,)

Dear:ala tak jadi auto mode la dear..manual lagi nih...tu yg susah tuh...