Pages

Monday, June 22, 2009

SuArA caM KaTUn?suaRA keCik?

sUara aku tak lah best mcm siTI nurhaliza.atau taklah seseksi suAra Rani Mukherjii..MahupUn selantang suaRa adibah Nor...suara Aku tak Lah sekaSar Suara goRilla..TAk Juga seSerak Suara SaleEm..APatah LagI seHebat Suara JamaL AbdiLLah...tapi aKu pUnYa suaRA...pda Aku SuaR a Aku NormAl jer...Biasa Jer..Tone Yg NAk kAta Sumbang Bile MeNyaNyi, Mmg Ada..hahaha..merDu Biler BerlaGU kadAng2...(perasan Jer nIh...)...tapi kenapa?kenAPa ada yg Kata Suara Aku mcm KatuN...adA Plak Yg KAta Suara Aku keCik @ HAlus....huhuhu..azmi Slalu ejek Aku bIla akU bercakaP..pastI ada jer Ayat aku yG die uLang BAlik sambil mengePit kan suara lelaki die tu...kakwan plak kata suara aku macm doremOn...kadang2 mcm sizuka...kadang2 kakwan kata suara aku mmg mcm suara KAtun...kakzan plak kata suara aku nih halus..bercakp pun Org tak dengar....haduih...rasaya suara aku dah CuKup kUat....tapi masih tak cukup kuat pada org lain...

biler aku cakap kUat jer..org kata aku marah..dan garang...sedangkan aku nak Org dengAr apa Yg cuBa sampaikan..dgn nada yg agak tinggi...persepsi org terhadap aku mula Lain...tapi ada Juga Pihak2 yang terSalah Tafsir....hurm...susH mcm Nih....bercakap Pun salh...Tak bercakap Pun salah......mcmna nak bercakap ngan suaRa NIh?takkan nak Guna Bahasa IsyaraT kot....

kaTa kamen Rider PLak..suara Ku boleh waT oRg jatuh cinta..hahahaha...mendenGarnya Buat aku Ketawa satU malam...Kata syam..suara aku terlalu romantik di CoroNG taliPon....akU JadI terkedu....suara Ni Bukan Di Buat2...Mmg dah diazaLinya mcm Nih....well..apapun aku bersyuKur Punya suaRa..walaupN tak seindah Dan semerDu BulUh peRindu....(^^,)

6 comments:

m.k.z.e said...

suara itu adalah aurat bagi seorang gadis

Sang Asura said...

Salam Cahaya...betul kate mr/ms m.k.z.e tu..sore wanita adalah auratnya...jika blh watkan jejaka lain jatuh hati, maka si jejaka yg sygi kamu pulak akan jatuh sakit..sakit jiwa & raga yg terlampau tnpa ade ubat...sebab ade insan lain yg ingin rebut kamu darinya...

Ku pn pnah dgr akn soremu,..halus & cm kanak2 comel..pn watkn aku tsenyum jg...

gaye peace+muke yg xbrubah2 sejak dari zmn kanak2 (kanak2 comel)+snyum mnawan+ceria kanak2+comel+cantik+gaye kanak2 = KAMU = PINK+PURPLE =)

Princess Liyana said...

huhu best pe dear,ada suara comel cm sizuka..suara yg boleh buat org jth cinta..huhu..;)

cahaya said...

princess Liyana:best tu mmg Best..yg Tak Betnyer biLer asyik Kena ejeK jer....huhuhu..

Aku... Dia... Kamu.. said...

Suara kecik ker besar ker...apa yg penting..kita hepi..tp klu tgk gambar ble tau orgnya pun tentu ada suara comel gak! heheee...

Nur Hafizah said...

Sama dgn saya... :( slalu kena ejek dekat sekola. Lagi lagi kalau kerja. Suma customer gelak bila dngr suara sya. ..