Pages

Tuesday, June 23, 2009

kenaPa Dgn Die..tiba2 jer berubah...kompius aku!!!

kenaPa dengan die..tetiber jer aku tgk die berubah..berubah yg wat aku tertanya2 tiap kali pandang muka die...aku tak tahu mana hilangnya muka innocent die...mana hilangnya senyum die yg manis tu...muka die tetiber jer jadi sirius...jadi macm sombng semacam.malahan pandangan nya juga mula kelihatan amat sinis..kadang2..tak tahu kenapa aku begitu terasa hanya kerana pandangan dan riak wajah die... aku akui aku mmg tak rapat langsung pun dengan die...cakap pun boleh kira berapa kali jer...tapi bler tgk die berubah begitu ketara..wat aku tertanya2...."kenapa ngan die???" aku suarakan rasa tak puas hati aku kat kakwan...aku pikir die wat mcm tu kat aku jer..eh rupanya kakwan pun cakap mende yg sama..kakwan kata die berlagak tol sekarang nih..aku hanya mengangguk...hurm..walaupun aku tak rapat ngan die..tapi aku tak rasa die ni jenis yg berlagak..walaupun cakap pedas semacam...ingat lagi waktu die tolong aku bersihkan stor dulu...itulah titik permulaan persepsi aku berubah terhadap die..time tula aku rasa die ni boleh wat kawan..gentlemen walaupun tak ketara...nice..tak sombong...kelakar...and sweet sgt pd aku.... tapi riak wajah dan gaya die sekarang betul2 lain dan kadang2 wat aku sakit hati sendiri....ntahlah..tetiber asa tak puas hati...huhuhu...nak juga luah kat sini rasa tak puas hati aku nih......sb aku tak suka tgk die yg sekarang....huhuu.ntahlah...tak pasal2 sakit ati sendiri..aku rasa cukupla kat opis aku tu cumer ada sorg jer yg slalu wat muka brlagak kat aku...mentang2 die tinggi dari aku..stress jer aku asa....huhuhuu..."jalan slalu mendongak ke langt..skali tersadung jatuh ke bumi baru Tau!!!baru ingat kaki tu pijak di bumi sama...."-cahaya- huh...kompius..kompius..(~~<)

6 comments:

teethBenthic said...

rasa cm knal je org 2..sal x tya direct je kt dia..nape jd cm2 =D

cahaya said...

To Teethbenthic :kalaU dah Berani lama Dah tanYa...huhuhu..Tapi tak Berani Kan..so MemeRhati jer lah..n Terus terTanya2 Sendiri..huhuhu(~~_)

Aku... Dia... Kamu.. said...

Sabar...sabar..angin pasang dia dah sampai kot! Nanti surut elok lar balik encik tu! Moga semua akan kembali sediakala yer!

teethBenthic said...

ue need rest..banyak pk -ve ni..lepaskan jap masalah y t'pikul d bahu..masing2 ad komitmen y perlu d kejar..so kena paham..just tya sorg pdapat, x mcerminkan atau m'iyakan atau menguatkan andaian cik cahaya 2..try tya ngn y lain..

p/s: pasan muka cik cahaya la ni dh krg seri.. cm jiwa raga smua kt kelah.beware..nnti cpt kedut..live ur life.

cahaya said...

to Aku..Dia..Kamu..:tu la..saya pun asa mcm tu gak..hahaha(^^P)cumer tak ske tgk die gitu...huhuhu(~~_)

to teethBenthic:owh..penah ke muka ni berseri..asa cam ari2 suram...jiwa raga kat kelah.hurm..once dah terima tanggungjawab, nak taknak kena pikul gak...kalau dah berkedut nak wat mcmna lagi terpaksalah cucuk botox plak..hahaha(@@D)mcmnan nak berfikiran +ve kalau persekitaran penuh ngan aura -ve?

Sang Asura said...

=)