Pages

Saturday, June 6, 2009

mY besT FrienD WeDDiNg!!

waktu menyiapkan bakal pengantin pada malam nikah..lebih kurang dalam 30minit juga rasanya aku make upkan minah ni...walaupun tak profesional...tapi hasilnya memuaskan aku..mili..family die n husband die pada malam itu..heheheh..amacam?ada gaya mak andam tak?

selepas di makeup dan dipakaikan tudung..so?wht do you think?

sebelum ke masjid..sempat lagi bergaya di atas pelamin serba hijau mili...hehehe:P

menunggu saat Loh mengangkat akad dari imam....fuh...dobar den mengalahkan pengantin..hahaha(^^P)

aksi pengantin baru di hadapan kamera women tak bertauliah...sajer je nak wat aku ngan laila terbakar..huhuhuhu..sabo jer lah...

di hari kejadian... tugas sebagai pengapit bermula dari jam3 petang....

dah penat jadi pengapit....penagntin pun dah tukar2 baju..amiklah pelunag ambik dua tiga keping gambar kan....(^^,)

bersama2 kengkawan yang ada..... john dan miji..any1 interested?still single n available dorg nih...
penat dan berehat lu....hehehe

mili bergaun putih....bersama sikin dan as n baby sikin...

my last picture with mili....(~~,)

sempat gi rompak suami die kejap..amik gambor skeping...kuikuikui..dengan izin ya puan normili....

dengan baby sikin...berat gak baby nih..umur baru 3 bulan....


so...theres go my best friend wedding...biler aku plak?aku pun tak tahu....sebbnya jodoh maut tu ketentuan tuhan kan....walaupun penat gak nak menjawab soalan2 cepu mas dari member yg datang bawa husband n cikgu2 yg dtg majlis nih....paling jeles yg dtg sambil bawa baby comel2 nih..huhuhuhu...sabo jer lah....

p/s:walaupun post ni khas untuk mili..aku tahu banyak gambar aku jer dalam nih..well what to do kan..this is my blog...so...suke hati aku lah..wakakakaka(^^D)


3 comments:

Princess Liyana said...

huhu baju pgantin sgt cntik..ekeke..n pgantin dan pgapitnye..dua2 bseri2..hhuhu tkpe pgapit amik aura..amik berkat;)

Sang Asura said...

Salam Cahaya...

Sbnarnye sy tgu2 awk tulis blog yg ni..sbb yg ptame adalh utk lihat awk, sbb kdua utk ligat awk pki bju kain sgket hjau..dlm bnyak2 gmbr tu awk nmpk agk pnat...muke dh lesu,..tp stil sdaye upaye utk snyum...

Tdetik hati sy yg jeles yg amat sgt tgk org dh kawen...sbb dh wujd ikatan yg sah...lg jeles kalo dorg tdak dipisahkn slepas bkhwen...apepun, jeles utk kbaikan digalakkn kn...????

Rmi yg seusia kte dh kwen,..xsgka gak sikin pn dh kwen n dh pnye anak sdiri..mmm...

Awk tgh 'bteka-teki dlm hati' jwb sklan org, bgitu jg dgn sy.tp sy hnya 'bteka-teki' dgn diri sy sdiri..tiada org lain yg tnya sklan cepu emas pd sy..kmahuan yg ade perlu dirancang, usahe & tawakal...selanjutnya Tuhan yg tentukan...

cahaya said...

princess lyana:tu la pasal..bju pengantin die mmg cantik2...huhuhuhu