Pages

Tuesday, June 30, 2009

hari ni puNya kisah...

- gi library..nak mintak sign peg library...tapi salah tulis no GSK...no GSK sendiri pun tak ingat..hahaha...dari 0644 jadi 0664...memalukan betul..

- gi kat post guard nak mintak kad matrik dari sem lepas...jawapan sama.."takdok la...awok kene wak smula nih..."banyaklah cengkadak die buat balik..dah satu semester aku takde kad matrik nih...huhuhuhu

- gi graduate school...sesat sekejap di tingkat 2..hahaha..graduate school tingkat 3 sebenarnya..penat2...panjat tangga..sampai jadi lapar giler!!!!

- baiki pump filter S900..huh..habis air terpancut kat muka n baju..separuh badan basah...it takes me half hours to get dried...dah le pakai kebaya,..huhuhu...

-sampai opis dr.anuar panggil...tak pasal2 kene tengking ngan die...bengang semacam jer...tulis shout-out dalam ym nak sepak die...dah lah org pepenat kat hacth...tetiber kena tengking...die tu mmg kalut belut...nak wat meetig wat jer lah..kecoh jer!!!sakit sgt hati nih....nak marah sampai berair mata...

- datang een n matyie...bertambah2 asa nak marah..tetiber jer muka berkerut dan masam mencuka..tapi tetap cuba tersenyum...

- datang haniff...huh...lagilah kena cuba senyum..kang nanti ada yg kena perli lagi muka masam la..tak cukup manislah..bekeng la...huhuhuhu...

- abis kejer...duk dalm keter...jerit kuat2 lepaskan geram sampai berair mata....hilang rasa marah tu...tapi masih rasa tak puas hati sebb kena tengking tak bersebb....huhuhuhu

- gi pasar malam...tapi tak tau nak beli apa...last2 beli bihun sup n jeruk jambu jer...makan sambil tgk conan...

-dapat msg yang memuakkan dari die...tak habis2 ngan ayat2 yg ntah apa2 tu...rasa nak baling jer henset nih...tapi tak balinglahkan..sb takde back up henset lain..rasa benci semakin membuak2...tak tau kenapa....benci dengan setiap kata2 die...muak dengan sikap prejudis die...penat ngan kerenah die yg tak pernah matang n pikir perasaan aku....tetiber sumer benda jadi tringat..rasa mcm nak ngalir lagi air mata nih...huhuhuhu..

- owh..amik baju yg hantr ari tu...kena RM110..dua pasang...baju kurung pahang dari sari tu cantik..tapi cam besar sket...yang satu lagi..tak buka pun..terus simpan dalm almari baju...

- baring sambil pakai mask...mcm2 singgah kat dalam kepala nih...rasa nak berenti kejer...rasa nak lari jauh2...rasa nak menghilangkan diri...sumer ada.....last2 tertido...hahahaha..

- bangun terkejut...huh..sakit kepala...cuci muka bersih2....smayang isyak....tetiber asa nak nangis...huuu..nangis lagi di hadapanNya,...

- skarang..menaip yg ntah apa2...hahaha...

4 comments:

IrinaSairah said...

Bersabarlah....

Aku... Dia... Kamu.. said...

Awak kena try amik cuti panjang ni! Biar release skit tension tu. Kalau awak rasa tak hepi ngan keje lebih baik cuba tukar jabatan lain atau cari keje lain. X elok tensen2 sgt ngn keje. Take care ur self first.

cahaya said...

TO irina:huhuhu...sabo dah ni..(smbil urut dada..ahaha)

TO aku..dia..kamu..:huh...tu r ..rasa mcm nak amik cuti panjang..tapi wat masa skarg ni tak boleh lagi lah...toooo any things need to e settle...huhuhuh..fenin.fenin...

StingRay said...

hahaha....sungguh sweet.