Pages

Saturday, February 21, 2009

kenapa Erk..?

kenapa erk..kenapa nih..tadi baru jer publsh 1 post...sekarang publish lagi..tak tau kenapa...tak tau kenapa..tak tau kenapa!!!!!!!hati ni tersangkut sgt2...asa mcm tak leh nak kuarkan apa yg terbuku....tak boleh...tak boleh!!!!!!!!!huhuhuhu......

huuu..mcmna nak hilangkan perasaan ni erk....mcmna erk....aku tak boleh nak lupa die...mmg tak boleh...rasa mcm hari2 ingat die....tak tahu kenapa...ingatan tntg die dtg sendri...tetiber jerk...rasa mcm impuls dlm otk aku ni dah di set kan...weh..giler aku mcm nih..huhuhuh...

cuba luper, tapi tak boleh...cuba abaikan..terkenang2 juga...mcmna nih..mcmna nak mulakan sesuatu yg baru kalau yg lama asyik menghantui....sedihnya rasa....huhuhu.....
(tadi aku bongkar2 laptop aku nih..rupa2nya ada lagi catatan aku tntg die...dalam ruangan tertentu...huhuhu...adala beberapa kerat cerita tntg die yg aku simpan dalam "my litlle diary"...huh...baca balik msg2 die yg buat aku senyum,...tetiber asa mcm nak nangis...actually dah nangis dah pun...huhuhuh..kenapa jadi mcm nih...apa perasaan ni sebenarnya...huhuhuhu..Mr. S...u really make my life a misery....wargh!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!)

3 comments:

♥pELangiSenja♥ said...

"biarlah kta menyayangi owg yg mencintai kta..krna ia lbeh b'mkna dr kta menanti sesuati yg xpasti"

Sang Asura said...

=)

cahaya said...

pelangi senja:huhuhuhu..thank you....insyAllah..sedang cuber berusaha mengatasi nya....huhuhuhu

sang asura:(^_^)