Pages

Friday, February 20, 2009

aKu naK memBeBel..

post aku sebelum nih.."kesunyian ini membunuhku.."

heh...ntahlah..smalam mmg mood tu down giler...tak tahulah..mungkin penat n sb hormon ngah bercelaru...

kalau nak kira ni bukan malam pertama mcm nih...n i dont know y lately i feel so lonely....biler gi kejer..kekosongan tu terisi ngan jadual kejer yg pack...tapi once balik umah jer...ntahlah..tetiber cam tak nak masuk umah...almaklumlah..aku jer yg ada kat umah ni...wlaupun umah sewa ku nih kecik jer...tapi terasa besor jerk biler dok sengsorang...huhuhuhu..tak tau nak kata mcmna....

member baik aku (dz)..die kata dah sampai masa aku cari temn hidup...ada org teman2kan...ceh cakap senang jer...mcm nak cari kain wat baju per...ada gak yg suwuh aku cari hosmate...ntahla..bukan taknak cari hosmate..cumer tak nak jadi cam dulu lagi..n taknak makan hati...nak cari yg sekepala ni mmg susah..silap2 kang...berlaga kepala plak..ish..lagi payah mcm tu...last2 dok sorang2 juga....huhuhhu...


mak plak sesejak akhir2 nih asyik mention pasal kawen jerk...kejap2 kawen..kejap2 kawen..abah pun sama..mmg lah tak bunyi depan aku..tapi men anta2 pesan kat mak..hurm biler mak dah mula sampaikan pesan...mmg sekapallah!!!huhuhu..serabut..serabut....skang nih..biler time aku nak balik ganu semula pesan mak yg pertama bukan lagi "bawa keter hati2 ngah..""jangan bawa laju2 ngah.."jangan tido sambil drive ngah...""jngan asyik potong memotong Ngah..."...huhuhu..sekarang ni...pesan mak..."cepat2 la kawen ngah oi...sementara mak abah ni masih larat lagi...."..."kawen2 la ngah oi...sementara umah ngah elok lagi nih...nanti tak payah nak cat2 lagi..." n satu lagi ayat mak yg wat aku bengkek jerk..."mak bagi tempoh sampai tahun ni jer ngah....jgn ngengader nak wat2 tak dengr"....huhuhuhu...bengkek..bengkek....(~~_)


2 comments:

tOyO said...

InsyaAllah masin mulut mak tue..dpt dia menantu tahun nie..Sementara ada org nak tue kan..hehehehe..(^__^)

Sang Asura said...

Cahaya: berserinye muke kamu...kalah pengantin tao..gmbr awk duduk tu kt blakang ade bntuk cm ekor burung merak emas..tp tu xpenting, yg penting gmbr comey awk ade.hehe...
mmm..pasal kawen, InsyaALLAH..akn smpai nnt..awk tunggu turn awk yek??mgkin skrg awk tgk rmi kwn2 awk dh kwen or rncg kwen, nnt akn tibe giliran awk jua...(^_*)