Pages

Monday, April 13, 2009

sb Ni ker?

dari smalam,,mmg takde Mud langsung..tak tau r naper..smalam bile abis kejer jer asa mcm nak pecut balik umah jer..rasa mcm kosong giler umah sewa tuh...pas wat alignment tayar..rasa tak mau balik umah..ohyer..i got back my car..tapi tu another story...sambung story stress nih..




tak tau r mana hilangnya mud aku nih..hilang ntah ke mana..saper yg culik pun aku tak tahu...mmg betul2 takde mud langsung...nak senyum kat org pun asa mcm tak ihklasnya yaAllah...huhuhu..rasa mcm nak menjerit2 jer hati nih..kang org kata aku kena histeria plak...huhuuhu

along kol smalam..sajer2 die...aku ngadu r kata busan dok sorang..die kata.."carilah hosmate ngah..kesian la along tgk angah dok sengsorg mcm tu..risau pun ada...kang angah leh jadi gile dok sorg2 mcm tu.." aku ngeluh jer...ntahlah..bukan taknak cari..tapi serik r....lagi pun..bukan senang nak sekepala ngan org nih..dah lama duk sorg2..tak reti plak asa nak berkongsi ruangan yg ada tu...atau mungkin aku yg tak cuba kot..huuu...ntahlah...tapi mmg takde mud betul skarang ni..makn taknak..minum taknak..kejer lagilah taknak!!!!!!!!!!!!!huhuhu...


hari ni jer 3org tegur muka aku..zaidi tegur muka aku terlalu siyus..heri pun sama...fara plak kata jgn wat muka siyus mcm tu..huhuhu...bukan aku wat pun..mmg dah cenggini muka nya.. nak wat ganer..huhuhu.. dah sehabis usaha dah aku senyum nih...warghhhhhhhhhhhhhhhhh!!!!!mak!!nak Mak!!!nak mak!!!nak mak!!!!!!huhuhuhu

kenapa Aku Hilang MuD nih???? kenapa? kenapa? kenapa??????huhuhuhu....

antara sebb Yg slalu aku Hilang Mud:



1-Fluctuation HOrmon (usually sebb nih..aku rasa arini pun sb nih...biasalah..perempuan kan..tp blm lg..tak cukup masa lgi)

2-gado ngan keluang man (boleh pura2 hepi lagi..tp dlm hati tuhan jer yg tahu)

3-terasa hati ngan sesaper..(jrg mempengaruhi)

4- terasa sunyi atau kosong....(ni bleh wat aku nangis tak pasal2...)

5- Blur yg tak tau kenapa....(perempuan....hurm...atau mungkin aku jer?)

6-senggugut...(berkait ngan yg pertama....)

7-teringt kat Mr. S yg mmg tak sepatutnya ingat...(tapi dah tringat nak wat camner)

8-bosan ngan kejer (mcm skarang nih)

9-bengang ngan org....(akan tarik muka ngan org tu jer...org lain tak...)

10- mmg aku Nih jenis mudah stress kot..hahahaha...(tak kelakar pun...)

huhuhuhu..seteresnyer!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!huhuhuhu....

2 comments:

Princess Liyana said...

Alaahai..bila period, mmg cept stress..emo sgala mcm..ehehe..

jgn stress slalu..nanti cpt tua tau!;P

cahaya said...

mmG dah Tua Pun..Tue SesanGat dah Ni..wakakakak(^^P)