Pages

Thursday, January 7, 2010

saje2(^^,)


salam semua..

malam nih tak tau nak wat apa..nak kuar dinner cam malas jer...niat ke pasar malam tadi pun tak jadi sebb abis kejer tadi tertido plak..niat di hati nak landing2 jer... terjaga kerana menerima panggilan dari seseorg..berbual dalam keadaan mamai yang tak terkata..lama kelamaan mata nih segar kembali... cakap punya cakap tgk2 dah 6setengah...niat ke pasar malam aku batalkan..malas plak nak kuar ..perut pun masih terasa kenyangdengan lunch petang tadi di zalina... menu kegemaran ku...nasi putih, sup daging, kailan ikan masin dan sambal belacan..... mmg layanlah....sedap secukup rasa(^^,)

tadi ngah2 berbual... terkeluar isu "single" yang timbul time meeting hari tu... aku yang agak blur petang tu kurang ambil pusing apa yang org cakap di sekelilingku..men masuk tlinga kanan kuar tlinga kiri jer..ada juga yang langsung tak lalu kat corong tlinga aku nih..last2 aku men blasah sengeh n angguk jer..kuikuikui... biler isu "single" ni kuar...biasala..mcm2 reaksi ada... en H yang makin ceria dua tiga menjak ni pun dah mula pandai bergurau...kalau dulu rasanya muka innocent die jer yang aku tgk..skang nih..dah leh bawa bergurau...kata org.."die tengah bahagia tue!!!" hahahaha...paham..paham... mau tak nyer..dalam meeting jer sempat lagi die merenung muka makwe die kat henset yang dijadikan wallpaper....hahahaha...tak taulah tu awek die ke..adik die ker...tapi yang penting cun gak!!!ekekekeke...sengih2 tgk henset...."yelah..org tgh bahagia"!!hehehehe...apapun moga berkekalan....heee(^^P)

begitu juga dng en A yang asyik tersasul name aweks nya dengan seorg sahabt ku...ish.ish... mmg musim org tgh berbahagia ke skang nih....bagus..bagus..bagus.... persekitaran ku sedang berubah dan berevolusi.... masing2 sengeh2 tgk henset... almaklumlah..dunia makin maju skang nih... leh simpan gambor buah hati dalam henset jer..wat wallpaper ke..screen saver ke... takde lah macm dulu kala kan...simpan dalam wallet..selit2 sana..selit2 sini... pastu letak wallet kat punggung...ish...diduduknya gambar aweks die...huhuhuhu..kasihan.....heee(^^p)

skang ni pun..leh sms jer... takyah nak tulis surat panjang2.... tunggu abg posmen hantar surat.... beli setem, sampul surat pelbagai warna... n beli kertas2 wangi untuk menulis surat cinta..hikhikhik... ucapan "selamat pagi sayang" setiap pagi jer dah cukup bermakna berbanding ayat berjela2....lagi senang bila boleh MMS jer... hantar gambar dan senyuman ceria untuk si dia...aduhaiiii....terubat rindu di jiwa...hahahaha.... lainnya org zaman ni bercinta kan????

eh..jap..jap..apa yang aku mengarut nih...hehehehe...ntahlah..cam boring jer tetiber dok kat umah memalm nih...nak kuar malas plak nak drive... tak tahu mana nak tuju satu..kalau ada org temankan ke..bawa jejalan ke..best gak!!!alahai.....tetiber jer.... ish..ish..jangan layan perasaan...

so...sebelum lebih jauh aku mengarut yang bukan2 disini..cukuplah setakat ini dulu yer..ada crita lain nanti aku tulis lagi...

sekian terima kasih...wassalam(^^,)

4 comments:

sahromnasrudin said...

teknologi mmg memudahkan segalanya kan..kne pandai menggunakannya agar ia bermanfaat dan dpt menyumbang sesuatu kpd pembangunan msykt..tue gambo kat pntai mane????batu buruk erk...heheheh

cahaya said...

hikhikhik..tu kat pantai mengabang telipot..area hostel kustem....sajer melepak pas waktu keje...melepaskan tension sambil layan eskem(^^,)

tOyO said...

Nak aiskrim..bile nk belanje ni?..

cahaya said...

hehehe..nurul asa abg kot yang kene blanjer nurul eskem..ecececeh..confident jer...(^^p)