Pages

Monday, November 30, 2009

takde tajuk kot...

salam bloggers semua...

lamanya asa tak tulis dalam nih... hehehe...banyak tol mender dah terjadi dan berlaku... ada yang dirancang dan ada juga yang diluar rancangan dan kawalan... nak cerita pun tak tahu nak mula dari mana...

hari tu pi perlok... ikut en. semut gi sampling... tolong2 gitu jer... pastu melawat PPA Perlok... tgk hatcheri..kolam die...sistem die..banyak lagi yang tak tgk... segan gak sebb aku sorg jer pempuan kan...so takkan nak berkepit jer ngan en.peg kat sana..walaupun aku asa mmg asyik dok ngan die jer...kahkahkah..(^^p) perlok... hurm... takde line talipon... ada pun malu2 kucin jer... nak tepon kene dudk statik kat satu tempat... pergh!!mencabar keimanan betul...nak msg plak..kene berdiri statik kat pintu or tingkap..dasat2...... mmg tercabar keimanan den time tuh..ekekeke...(^^p) dari perlok nak ke jerantut...jalan cam ular kene palu..lebih kurang sejam gak lah... kalau gi makan time lapar mmg tahap kebulurlah nak jumpa kedai... balik semula ke perlok boleh jadi lapar balik...hahahah..apa yang pasti..nak kuar dari perlok den mabuk..nak balik ke perlok semula pun den mabuk..mmg tahap tak leh nak buka mata...takleh nak bau apa2pun... mencabar2....isi perut rasa mcm nak kuar balik jer... hahahaha... tapi..nak gi sana lagi...banyak mender leh blajar kat sana... cume kene tunggu trip en.semut lagi..kali ni nak ajak reramai...taklah den malu2 kucin kat sana... ekekeke....(~~")

selepas ke perlok...aku ke jerantut... hurm..citer ke jerantut nih biarlah menjadi rahsia sahaja.... yang pasti ia jauh dari apa yang aku bayang kan dulu...jauh sangat2.... hurm...............

owh..raya aji... biasa2 jer... 1st time raya haji die datang ke rumah... nothing special... gitu2 jer kot.... tak banyak yang boleh aku tulis tentang jerantut dan raya aji,,kerana ia terlalu personal... huhuhu....

so..stakat ni jer dulu update dari aku...

.........................................~~~~~~~~~~~~~~~....................

3 comments:

nizamanuar said...

Boringlah citer takde tajuk...Salam Aidiladha yea & Happy New Year 2010.

Anonymous said...

mcm knl je si dia k.yati 2..hehe

mohd said...

cik kak..jngn la kutuk lbh2 psl jrntut ngn perlok tu.sy dri kecik smpi bsr duk sane.huhuhu