Pages

Thursday, November 17, 2011

assalamualaikum wbt


assalamualaikum wbt...

lamanya rasa tak datang ke sini...
last datang sini 24 ogos yang lalu...
kalau nak diikutkan banyak menda yang nak di tulis dan diceritakan kat sini...





tapi tak tahu nak mula dari mana....atau nak cerita yang mana satu dulu..banyak menda sebenarnya....tapi tak tahu lah...
hahahaha...
mungkin tak cerita apa2 kot....kuikuikui:p
apapun, skarang dah tukar template lagi...asa sedikit bosan dengan template lama...design pun dah berubah sket...
saje...cuba tahap mana leh main gadget2 nih....
jalan2 kat blog kawan2 yang lain, mcm2 cerita ada...
tak sempat plak nak baca semua...
nak kata lately busy giler2,or giler2 busy tu takdelah...
cuma adalah kalut2 sket..hikhikhik....

skarang pun tak private kan lagi blog nih..rasanya theres no reason to private kan lagi ruangan ini..."MUNGKINKAH??" heee..kita tunggu dan lihat mcmna nanti.....

rasanya, cukuplah sekadar di sini untuk sedikit pengenalan setelah sekian lama menyepi...(ckp mcm dah bertahun tak datang sini...hikhikhik:P)

okeh, nak sambung wat kejer plak...selebihnya nanti kita berceritera lagi ok(^^,)


-cahayahidupku-

2 comments:

tOyO said...

ye meh?..hehe..aptb

cahaya said...

hahahah...
aptb:P